• Overige vestigingen
  • Dunweg Uitvaartzorg logo
  • Könst & Dunweg logo
  • Spierings & Dunweg logo

Inloopspreekuur

Geïnteresseerden uit Lisse en omgeving kunnen vanaf woensdag 13 juni voor informatie en advies over uitvaarten en wat daarbij komt kijken, terecht op het inloopspreekuur van Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg. Dit spreekuur vindt iedere tweede woensdag van de maand plaats van 9.00 tot 10.00 uur aan de Heereweg op nr. 21 in Lisse.

Bent u op zoek naar informatie?
Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg wil graag haar kennis en expertise over uitvaarten met u delen. Want vroeg of laat: iedereen krijgt ermee te maken.

Een vrijblijvend inloopspreekuur biedt u een laagdrempelige mogelijkheid om kennis met Van der Putten & Dunweg te maken. Een afspraak maken is niet nodig en…

De koffie staat klaar!

Uw uitvaart vooraf geregeld
De maatschappij om ons heen verandert. In toenemende mate zien we dat mensen niemand om zich heen hebben om de uitvaart te regelen. Of dat er sprake is van een samengesteld gezin, waar de onderlinge samenwerking niet altijd optimaal is. Wat is dan prettiger dan om alles zelf te hebben geregeld? Kom naar het inloopspreekuur voor meer informatie.

Heeft u vragen?
Wij denken graag met u mee over een mooi afscheid en inventariseren uw wensen. Neem vandaag nog kosteloos en vrijblijvend contact op met Van der Putten & Dunweg voor meer informatie: 0252 – 413 213 of per email.

Onze overige vestigingen